Αγχωτικό διπλό στο Μοσχάτο

Με μία «αγχωτική», αλλά πολύτιμη νίκη, πέρασε η Γλυφάδα από το Μοσχάτο, και παραμένει στο κυνήγι μιας θέσης που οδηγεί στην άνοδο. Η ομάδα της Γλυφάδας επικράτησε με 70-75 του μαχητικότατου Λέοντα που άγγιξε την έκπληξη.

Η Γλυφάδα μπήκε αποφασισμένη στο παρκέ και κατάφερε γρήγορα να εξασφαλίσει μία διαφορά επτά πόντων την οποία και διατήρησε μέχρι το τέλος της πρώτης περιόδου (12-19). Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο 10λεπτο με την διαφορά να ανεβαίνει σε διψήφια νούμερα και το ημίχρονο να κλείνει στο 25-40.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν με εξαιρετική άμυνα και ελάχιστα λάθη να επιστρέψουν στη διεκδίκηση της νίκης. Μάλιστα, η έλλειψη συγκέντρωσης και διάρκειας σε άμυνα και επίθεση από την μεριά της Γλυφάδας έδωσε δικαίωμα στο όνειρο της υπέρβασης στον Λέοντα που μείωσε την διαφορά στο ένα καλάθι.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, τα παιδιά της Γλυφάδας βρήκαν την απαιτούμενη συγκέντρωση και τις λύσεις σε άμυνα και επίθεση και εκμεταλλευόμενοι τις βεβιασμένες επιθέσεις των γηπεδούχων κλείδωσαν το παιχνίδι και πήραν τελικά την νίκη με 70-75.

ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΓΛΥΦΑΔΑ 70-75 (25-40)

ΛΕΩΝ (Μεϊμάρογλου, Δημάκης): Τρανούδης, Μαλτίδης 12(1), Αλεξίου 13(2), Κραββαρίτης 16, Βρυώνης, Γκαφάαρ 12, Φελλάς 4, Νεόφυτος 8, Κάππης 5, Ρουμελιώτης.

ΓΛΥΦΑΔΑ (Καψιμάλης, Παλτζόγλου): Τάγκαλος 8, Σέιφερ 13(3), Κατσιέρης 2, Τζημουράκας 10, Γουλανδρής, Γκονουλλού 6(1), Μακρυγιάννης 19(2), Σερελέας, Γκιοβάσο, Λίππας 17(3), Μπενιαμίν, Αποστολίδης.