Επιστροφή στις νίκες καταβάλλοντας κούραση και Ηλεκτρούπολη…

Η ΓΛΥΦΑΔΑ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα καταφέρνοντας να καταβάλλει την μαχητική ομάδα της Ηλεκτρούπολης, την κούραση από την υπερπροσπάθεια της Τετάρτης για το κύπελλο, τις απουσίες παικτών αλλά και ενός ακόμη τραυματισμού κατά την διάρκεια του αγώνα. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αλλά ήταν μια δυνατή μάχη μεταξύ δύο ομάδων που γνωρίζονται πολύ καλά και που μέχρι το ημίχρονο πήγαιναν μαζί στο σκόρ (34-34). Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως η Γλυφάδα μπήκε αποφασισμένη, με δυνατή άμυνα που μπλόκαρε την Ηλεκτρούπολη και με πολύ σωστές επιλογές στην επίθεση κάνοντας ένα επί μέρους σκόρ 4-17 κλειδώνοντας το παιχνίδι και την νίκη.

ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ 53-64 (34-34)

ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ (Καραντζούνης): Φειδάς 2, Ριζούλης Δ. 3, Ριζούλης Β. 4, Κυριακίδης 3, Μούρτος 2, Χατζηδάκης 14, Χατζηγώγος 11(2), Σταθόπουλος 9(1), Λύρας 2, Ουζούνης 3(1), Μελισσάρης.

ΓΛΥΦΑΔΑ (Καψιμάλης, Παλτζόγλου Γ.): Κατσιέρης, Καλάβριας 2, Δημητρίου 5, Τσιούμας 22(2), Γουλανδρής, Γκονουλλού 3, Σπυριδάκης 20(2), Θεοχάρης 8, Βέλιου 2, Λίππας, Παριανός 2, Παλτζόγλου Α.