Η Γλυφάδα έσπασε το αήττητο της Ηλεκτρούπολης

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι η Γλυφάδα κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο και να σπάσει το αήττητο σερί της Ηλεκτρούπολης. Το παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό με τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο και το σκόρ να κρατιέται σε χαμηλά επίπεδα. Το πάθος για την νίκη ξεχείλιζε και από τις δύο ομάδες που πρόσφεραν πολλές δυνατές μάχες πάνω στο παρκέ. Τα παιδιά της Γλυφάδας όμως βρήκαν την απαιτούμενη συγκέντρωση και τον τρόπο να ξεκλειδώσουν την καλή άμυνα των αντιπάλων, να παίξουν καλό μπάσκετ σε κομβικά σημεία του παιχνιδιού και τελικά να πάρουν την νίκη. Μία νίκη που όπως είπαν τα παιδιά την αφιερώνουν στον τραυματία Γρυπάρη Γιάννη αλλά, όπως πρόσθεσε ο κόουτς, και στα παιδιά που παλεύουν όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις και τελικά μένουν εκτός δωδεκάδας για τις ανάγκες του κάθε αγώνα.

ΓΛΥΦΑΔΑ – ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ 57-46 (21-16)

Γλυφάδα (Καψιμάλης – Παλτζόγλου Γ.): Πενταγιώτης, Καλάβριας 9 (1), Δημητρίου 6, Τσιούμας 15 (2), Γκονουλλού, Χατζηπανάγος, Σπυριδάκης 21(1), Καρατζάς, Σταχίκας, Βέλιου 4, Παλτζόγλου Α.
Ηλεκτρούπολη (Καραντζούνης): Φειδάς 8, Ριζούλης 2, Βατιμπέλας 14, Μούρτος 8, Γιούργας 5(1), Σταθόπουλος 3(1), Χατζηγώγος, Ουζούνης, Μελισσάρης.