Η Γλυφάδα νικήτρια στο ντέρμπι της πόλης!

Η Γλυφάδα πήρε το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη, και συνέχισε το νικηφόρο σερί της που την κρατάει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Το παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι ολκής, με δύο ομάδες που ήθελαν πολύ την νίκη, σφιχτές άμυνες και δυνατές μάχες κάτω από τα δύο καλάθια. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι παίχτες της Γλυφάδας ανέβασαν την απόδοσή τους, έβγαλαν περισσότερη ενέργεια στην άμυνα, είχαν πολύ καλές συνεργασίες στην επίθεση και εκτόξευσαν γρήγορα τη διαφορά στο +10.  Το στοιχείο που χάρισε στην Γλυφάδα την νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη, ήταν η αμυντική της λειτουργία.  Αυτή μπορεί να κουβαλήσει την ομάδα μακριά την φετινή σεζόν και να την βοηθήσει να εκπληρώσει τους στόχους της.

Γλυφάδα – Άρης 57-47 (30-24)

Γλυφάδα (Καψιμάλης, Παλτζόγλου Γ.): Ψημάδης, Καλάβριας 12(1), Δημητρίου 2, Τσιούμας 17(2), Καρατζάς, Γκονουλλού 3(1), Χατζηπανάγος 2, Σπυριδάκης 12, Σερελέας 6, Βέλιου 2, Σταχίκας 1, Παλτζόγλου Α.

Άρης (Ξαγοράρης, Οικονόμου): Κουτούφας, Παπαδάτος 11(3), Ρόβης 6, Μαρώσης 5, Παπαδημητρίου 1, Σπονδυλίδης 4, Παπαχρήστου 10, Πιτυχάκης 1, Μωραϊτης, Βασιλάτος 9(1), Μορφόπουλος.