Με απόλυτη επιτυχία έληξε το φιλανθρωπικό τουρνουά Χριστουγέννων

Με τους σημερινούς τελικούς ολοκληρώθηκε στο ΔΑΚ Γλυφάδας το 1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά παίδων που διοργάνωσε η ομάδα της Γλυφάδας. Νικήτρια ομάδα του τουρνουά ήταν ο Πανιώνιος που στον μεγάλο τελικό επικράτησε του Παναθηναϊκού με 80-53. Την τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα του Πόλις Καλλιθέας κερδίζοντας στον μικρό τελικό την Γλυφάδα. Βέβαια λίγη σημασία έχει η κατάταξη και τα αντίστοιχα τρόπαια που απονεμήθηκαν στις ομάδες, καθώς όλοι οι μικροί αθλητές απέδειξαν με την προσπάθεια και την συμπεριφορά τους οτι χαίρονται και αγαπάνε το παιχνίδι του μπάσκετ ασχέτως με το τελικό αποτέλεσμα. Άλλωστε στο τέλος όλοι αγκαλιασμένοι έδωσαν το μήνυμα τους και ραντεβού για τον επόμενο χρόνο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αλλά και να συγχαρούμε ταυτόχρονα όλους τους συμμετέχοντες του τουρνουά, αθλητές, προπονητές, συνοδούς αλλά και θεατές, καθώς όλοι μαζί προσέφεραν περίσσεια ανθρωπιά και ουσιαστική βοήθεια στην προσπάθεια που κάνει το “Χαμόγελο του Παιδιού¨για να μήν σβήσει το χαμόγελο από κανένα παιδάκι.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του τουρνουά, προσφέροντας τον χρόνο τους, τις ιδέες τους, την εμπειρία τους και την αγάπη τους.

Καλή χρονιά, με υγεία σε όλους!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

ΤΕΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 80-53 (43-35)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δεγάιτας, Φατούρος): Γεωργούλης 4, Γιαννούκος 4, Γεωργιάδης 13, Κοψιάς 4, Μπίρης 19(1), Μελισσουργός 12, Τσιμπούκης, Κοπακάκης, Χουγκάζ, Χριστόπουλος 10(2), Δούκας 6, Τάνταρος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Γκούρας, Κωστόπουλος): Θεοδωράκος 8(1), Σωτηρέλος 3, Μπαϊράμι, Σιράγας 3, Μερτίκας, Σακελλαρίου 4, Ιορδάνου 28(2), Παπαϊωάννου 4, Παπακωνσταντίνου, Γερόνικος 8.

 

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΓΛΥΦΑΔΑ – ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 29-55 (16-31)

ΓΛΥΦΑΔΑ (Γκονουλλού, Κλάδης): Μπλιός Σ. 1, Μπόγρης 3, Πανώριος 5, Στεργίου 8(1), Αρμυράς, Τόγκας 8, Μαλικούτης, Δεπάολης, Μπακογιάννης, Μπλιός Δ., Κορδόνη 4, Μόκρα.

ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Λατρόβαλης): Αντωνιάδης 7, Πολύμερος 4, Δραγκιώτης 17(3), Σαχσανίδης, Παρλαβάντζας 4, Θεοδωρόπουλος, Βασιλειάδης 4, Σούλα 9, Παναγιωτάκης, Δημητριάδης, Κονδύλας 4, Καραγεώργος 6.

 

eBasket

sportshero.gr