Νίκη στην παράταση για την Γλυφάδα

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα η Γλυφάδα πήρε σημαντική νίκη στην παράταση επί της Προοδευτικής. Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για την Γλυφάδα, η οποία προηγήθηκε ακόμα και με 13 πόντους διαφορά, με το πρώτο δεκάλεπτο να κλείνει στο 20-11. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Προοδευτική ισορρόπησε το παιχνίδι και με ένα δικό της ξέσπασμα κατάφερε να επιστρέψει με αποτέλεσμα η λήξη του ημιχρόνου να τη βρει στον ένα πόντο 28-27. Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στην πρωτοπορία του σκόρ. Στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας η Γλυφάδα ισοφάρισε με τρείς βολές του Μακρυγιάννη, η Προοδευτική πέρασε ξανά μπροστά με βολές από τον Αδράμη και τελικά δύο ακόμα βολές από τον Δημητρακόπουλο έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί η Γλυφάδα είχε περισσότερες δυνάμεις και καθαρό μυαλό για να πάρει την νίκη.

ΓΛΥΦΑΔΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 63-60 (57-57) (28-27)

ΓΛΥΦΑΔΑ (Καψιμάλης, Παλτζόγλου): Μακρυγιάννης 16, Κατσιέρης 11,  Παριανός, Τσιούμας 3, Τερτίκας 7(1), Γκονουλλού 3(1), Γρίβας 9(2), Γουλανδρής, Δημητρακόπουλος 12, Λίππας 2, Γεωργιάδης, Μπαντούνας.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Κλιγκόπουλος Κ., Κλιγκόπουλος Δ.): Μόμτσος 4, Βιδάκης 1, Φουντής 5(1), Καρασούλας 2, Καραγιάννης 21, Παριανόπουλος 9(2), Αδράμης 10(1), Δαουτάκος 6, Τζοβάρας 2, Κλιγκόπουλος Γ.