Έσπασε το ρόδι, πήρε το διπλό σε μια δύσκολη μέρα για το μπάσκετ της ΕΣΚΑΝΑ

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ΕΣΚΑΝΑ πέτυχε η Γλυφάδα. Τα παιδιά της Γλυφάδας κατάφεραν να αφήσουν πίσω τους τις κακές εμφανίσεις των πρώτων παιχνιδιών, αντέδρασαν και πήραν την νίκη στην Νίκαια από την ΕΑ Νικαίας. Μπήκαν κεφάτοι στο παιχνίδι, έβγαλαν ενέργεια και δύναμη στην άμυνα, ενώ στην επίθεση έπαιξαν ομαδικά και έξυπνα βρίσκοντας τις κατάλληλες επιλογές στις άμυνες της ΕΑΝ.

Η σημερινή μέρα όμως είνα πολύ δύσκολη για το μπάσκετ της ΕΣΚΑΝΑ καθώς έφυγε από την ζωή ο πρόεδρος του Παννεαπολικού Γιάννης Κανδύλης. Η Γλυφάδα θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συγγενείς, στους φίλους και στην ομάδα του Παννεαπολικού.

 

ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΓΛΥΦΑΔΑ 53-70 (25-34)

ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ (Αράπης, Λαμπαδάριος): Μαστρογεωργίου 8, Κάρατζης 17, Βελισσαράκος 3(1), Ντώνη 6(1), Ιωαννίδης, Μυλωνόπουλος, Μαυρίδης 4(1), Παναγιωτόπουλος 6(2), Καρτζόγλου, Μαργέτης, Γαλίτης 7, Χαντζής 2.

ΓΛΥΦΑΔΑ (Καψιμάλης, Παλτζόγλου): Μακρυγιάννης 11(1), Κατσιέρης 5(1), Παριανός, Τσιούμας 22(2), Τερτίκας 4, Γκονουλλού 5(1), Γρίβας 10(2), Γεωργιάδης, Λίππας 10(2), Παχής, Λάσκαρης 3.