ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Μετά την νέα συνάντηση που είχαμε όλα τα σωματεία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Γλυφάδας, και σύμφωνα με το νέο ΦΕΚ, αποφασίστηκε η επάνοδος στις προπονήσεις για τα παιδιά ανεξαρτήτως ηλικίας μέσα από τους νέους κανόνες που έχουν οριστεί από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Οι προπονήσεις στον σύλλογό μας θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα 8/6 έτσι ώστε να οργανώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τις ασφαλείς συνθήκες υγιεινής, τις προπονήσεις και τα τμήματα σύμφωνα με τα νέα δεδομένα.

Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στις προπονήσεις να δηλώσετε συμμετοχή στο email των ακαδημιών του συλλόγου academy@glyfada-bc.gr

Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να καταρτίσουμε τα τμήματα και το πρόγραμμα καθώς υπάρχουν κανόνες μέγιστου αριθμού αθλουμένων ανά προπόνηση.

Το πρόγραμμα θα σας σταλεί με νέο email μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σε πρώτη φάση για κάποιους κανόνες από το πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθήσουμε:

  • ·      Υποχρεωτική η ιατρική βεβαίωση (και το ιατρικό ιστορικό) για τους αθλητές άνω των 10 χρόνων, η οποία συμπληρώνεται από τον γιατρό σας και επιδεικνύεται κατά την είσοδο στην εγκατάσταση.
  • ·      Σε κάθε εγκατάσταση καταγράφονται οι εισερχόμενοι και εξερχόμενοι με τα στοιχεία επικοινωνίας τους, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ιχνηλάτησης τυχόν κρούσματος COVID-19 από τον ΕΟΔΥ. Στους μικρούς αθλητές μας τα στοιχεία τα καταχωρεί ο συνοδός-γονέας.
  • ·      Το πρώτο διάστημα οι προπονήσεις θα διαρκούν περίπου μία ώρα. Κρίνεται σκόπιμο να υπάρχει ένα κενό περίπου 20΄-30΄ μεταξύ των προπονήσεων του κάθε γκρουπ ώστε να υπάρχει επαρκής χρόνος για την έξοδο και την είσοδο των αθλητών, την απολύμανση των χώρων όπου απαιτείται και την αποφυγή συνάντησης των εισερχόμενων με τους αθλητές που εξέρχονται από την αθλητική εγκατάσταση.
  • ·      Η προπόνηση είναι αποκλειστικά ατομική. Σε περίπτωση που η προπόνηση γίνεται σε γκρουπ αθλητών, προτείνεται οι συνθέσεις των διαφόρων γκρουπ να μένουν σταθερές και να μην αλλάζουν.
  • ·      Θα πρέπει να τηρούνται αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των αθλουμένων.
  • ·      Ο μέγιστος αριθμός αθλουμένων-προπονητών-παραγόντων-συνοδών είναι 15 άτομα στο σύνολο για το άθλημά μας, ανά αθλητική εγκατάσταση, ο οποίος θα επικαιροποιείται με νεότερες οδηγίες και με βάση τα νέα επιστημονικά στοιχεία και την πορεία της πανδημίας.
  • ·      Ο χώρος στάθμευσης στο ΔΑΚ θα είναι κλειστός.

Ευελπιστούμε στην κατανόηση και στην συνεργασία σας. Χρειαζόμαστε όλοι μας υπομονή και χρόνο για να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες.

Περιμένουμε τις δηλώσεις συμμετοχής και θα είμαστε πάντα κοντά σας για οποιαδήποτε αλλαγή και ενημέρωση.

Καλή μας αρχή !

athlites dekalogos odigies symplirosis istorikou iatriki vevaiosi entypo proagonistikou istorikou

Leave a Reply