Κέρδισε Αστέρα, απουσίες και κακή ψυχολογία

Η Γλυφάδα χρειάστηκε δύο δεκάλεπτα για να βάλει το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας στο πίσω μέρος του μυαλού της. Μέχρι την διακοπή του ημιχρόνου ο Αστέρας ήταν κοντά στο σκόρ εκμεταλλευόμενος το ‘’μουδιασμένο’’ ξεκίνημα της Γλυφάδας. Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε ολοκληρωτικά. Η Γλυφάδα, έστω και αν άργησε, ξεπέρασε τα προβλήματα της και την κακή ψυχολογία και παίζοντας καλό μπάσκετ με πολύ ενέργεια κυριάρχησε και στις δύο μεριές του γηπέδου. Έτσι πήρε μια διαφορά ασφαλείας που την κράτησε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, παίρνοντας μια σημαντική νίκη. Μια νίκη που φέρνει την ομάδα ακόμα πιο κοντά στον στόχο της ανόδου για δεύτερη συνεχή χρονιά.

ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ 63-50 (33-29)

ΓΛΥΦΑΔΑ (Καψιμάλης, Παλτζόγλου Γ.): Καλάβριας 8(1), Δημητρίου 3(1), Τσιούμας 6, Κατσιέρης 4, Γκονουλλού 5(1), Μαυροειδάκος, Θεοχάρης 23, Βέλιου, Λίππας 6(1), Παριανός, Παλτζόγλου Α. 8.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Λεβεντούρης, Τερζής): Αποστολάκης Κ. 9(1), Τσαγκάς 2, Τζημουράκας 4, Αποστολάκης Δ., Κουζίνογλου, Βασιλικός 4, Κουντούρης 6(1), Μανίκας 7(1), Πέτρου, Δημητρακόπουλος 12, Κωτσάκος 3.

Leave a Reply