ΚΟΝΤΡΑΡΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΗΝ ΝΕΜ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Απέναντι στην κορυφαία και μάλιστα αήττητη ομάδα της κατηγορίας, η Γλυφάδα έκανε τρομερή προσπάθεια και εμφάνιση. Μπορεί να γνώρισε την ήττα, όμως με εξαίρεση ίσως το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, κόντραρε στα ίσια τον ισχυρό της αντίπαλο και έχασε το ματς στις λεπτομέρειες.

Τα παιδιά της Γλυφάδας κοίταξαν στα μάτια τους γηπεδούχους στο κατάμεστο κλειστό γήπεδο των Μεγάρων, και θα μπορούσαν να φύγουν με την νίκη στις τελευταίες κρίσιμες κατοχές, όμως κάτι η μεγάλη εμπειρία του αντιπάλου στο να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις και κάτι η δική μας κούραση και έλλειψη εμπειρίας και ψυχραιμίας, έδωσαν τελικά το ροζ φύλλο αγώνα στην ΝΕΜ.

Μεγάλη επιβράβευση όμως για αυτήν την προσπάθεια το θερμό χειροκρότημα από τους Μεγαρείς φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού, κάτι που δείχνει πολλά.

ΝΕ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ – ΓΛΥΦΑΔΑ 59-54 (38-37)

ΝΕ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ (Μάνταλος, Υφαντής): Πέτρουλας 4, Κοντόπουλος 2, Καραϊσκος, Μαρούγκας 1, Ζακυνθινός 8, Μπαλάφας 10(2), Στεφάνου, Τσολάκης 18, Δημάκος, Καρατζόγλου 5(1), Σιδέρης 9, Κεχρής 2

ΓΛΥΦΑΔΑ (Καψιμάλης, Παλτζόγλου): Τζοβάρας, Γουλανδρής, Μαραγκόπουλος 16(1), Θεοχάρης 20, Σερελέας,  Χάλαρης 2, Κουτσολιάκος, Γκιουρτζίδης Σ. 5(1), Γκιουρτζίδης Μ. 8(2), Λούγαρης 3(1)

Leave a Reply