Μεγάλη προσπάθεια αλλά……δεν ήθελε!!!

Η Γλυφάδα έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν κατάφερε να φύγει με το ρόζ φύλλο από την Βουλιαγμένη χάνοντας κυριολεκτικά στο τελευταίο σούτ (άστοχο από την μεριά μας) με 2 πόντους. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, από πολλές απόψεις, καί τους αξίζουν συγχαρητήρια. Με τέτοιες εμφανίσεις η ελπίδα μένει ζωντανή.

Για να κάνουμε και την “πλάκα” μας, λένε πώς ότι γράφει δεν ξεγράφει……… Ε λοιπόν το είδαμε και αυτό. Ανάμεσα σε πολλά άλλα “περίεργα” σφυρίγματα ο κύριος, όχι δεν θα του κάνουμε την χάρη να τον αναφέρουμε, πήρε πίσω σφύριγμα που είχε ήδη δώσει στην γραμματεία γιατί…..φοβήθηκε;;; ή μήπως είναι βαρύ το όνομα……… Ήταν ένα καλάθι και φάουλ (που αρχικά δέν το μέτρησε καθώς σφύριξε φάουλ στο ριμπάουντ) που πήγε το παιχνίδι από το 63-62 στο 66-62 ένα λεπτό πρίν το τέλος.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ 68-66 (36-30)

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Ασλανίδης): Σκουζής 8(1), Μάρας 2, Γιαννούλης 8, Μαρακάκης 6(1), Παππάς 3, Ντεροχονεσιάν 11, Θωμόπουλος, Σίνας, Γεωργιάδης 10, Πολίτης 20.

ΓΛΥΦΑΔΑ (Καψιμάλης, Παλτζόγλου Γ.): Μακρυγιάννης 16, Κατσιέρης, Παριανός 1, Τσιούμας 16(2), Τερτίκας 7, Γκονουλλού 13(2), Γρίβας, Γουλανδρής, Μπαντούνας, Λίππας 8(2), Δημητρακόπουλος 5, Παλτζόγλου Α.

Leave a Reply