ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΣΑΛΠΕΑΣ

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Γλυφάδα και πέρασε μέσα από το Σαλπέας με 50-69 κερδίζοντας μια ομάδα που έχει κάνει ένα εκπληκτικό πρωτάθλημα μέχρι τώρα.

Η ομάδα της Γλυφάδας είχε το έλεγχο του παιχνιδιού στην μεγαλύτερη διάρκειά του, με εξαίρεση το τρίτο δεκάλεπτο όπου ο Πορφύρας κάλυψε μια διαφορά 10 πόντων και κατάφερε μάλιστα να περάσει μπροστά με δύο με την έναρξη του τέταρτου.

Σε αυτό το σημείο όμως τα παιδιά της Γλυφάδας έδειξαν χαρακτήρα και με εκπληκτική άμυνα κράτησαν τους γηπεδούχους στους μόλις 9 πόντους στο δεκάλεπτο, ενώ στην επίθεση με απόλυτη λογική, συγκέντρωση και ομαδικότητα σκόραραν 27 και πήραν το πολύ σημαντικό διπλό που τους κρατάει ζωντανούς για την είσοδο στα play off.

ΠΟΡΦΥΡΑΣ – ΓΛΥΦΑΔΑ 50-69 (22-32)

ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Καράμπελας): Σκάνδαλος 19(2), Τζώρτζης, Γουρδομιχάλης 5, Γιαννόπουλος 3, Παπαδάκης, Παπαφωτίου 4(1), Λοϊζίδης 5, Καλαμαράς, Κουτσουδάκης, Ιορδάνου 7(1), Πεταλάς 7(1), Συμεωνίδης.

ΓΛΥΦΑΔΑ (Καψιμάλης, Παλτζόγλου): Τζοβάρας, Γιοβάς Ι., Μαυροειδάκος, Λίππας 6(1), Μαραγκόπουλος 12(1), Θεοχάρης 22, Χαριτωνίδης, Γουλανδρής, Κουτσιολιάκος 12, Γκιουρτζίδης Σ 7, Γκιουρτζίδης Μ 4(1), Λούγαρης 6(2).

Leave a Reply