ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

Η πρωταθλήτρια Γλυφάδα γιόρτασε τον τίτλο και την άνοδο σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε το Σάββατο το απόγευμα στο ΔΑΚ Γλυφάδας.
Στο βασικό πρόγραμμα της φιέστας είχαμε έναν αγώνα γεμάτο αναμνήσεις. Η ομάδα της Γλυφάδας που κατέκτησε τον τίτλο έπαιξε απέναντι σε παλαιμάχους του συλλόγου που μετά από χρόνια ξαναφόρεσαν σορτσάκια και τους ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους στην χαρά μας.

Εκτός όμως από το παιχνίδι και την απονομή του τροπαίου και των μεταλλίων η γιορτή είχε και μια σειρά βραβεύσεων τιμώντας όσους πρόσφεραν στον σύλλογο και γενικότερα στον αθλητισμό.
Πιο συγκεκριμένα, στις πρώτες βραβεύσεις της βραδιάς, τιμητική πλακέτα παρέλαβαν για την προσφορά τους στον σύλλογο οι παλιοί αθλητές Γουλανδρής Άρης, Σερελέας Δημήτρης, Μαυροειδάκος Γιώργος, Τσιούμας Γιάννης, Βουρλίδης Γιάννης, Κατσιέρης Δημήτρης. Την βράβευση πραγματοποίησαν οι Παλτζόγλου Γιώργος και Δορκοφίκης Περικλής.

Στην συνέχεια τιμητική βράβευση για την προσφορά τους στον αθλητισμό αλλά και γενικότερα στην κοινωνία παρέλαβαν οι Παναγιώτης Γιαννάκης και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Τους ευχαριστήσουμε θερμά για την παρουσία τους στην γιορτή μας, αλλά ειδικότερα για την νοοτροπία και την γνώση που συνεχίζουν να μας μεταδίδουν.

Ξεχωριστή στιγμή και συναισθηματικά φορτισμένη, ήταν για όλους μας η βράβευση προς την οικογένεια του παλιού μας αθλητή και εξαίρετου επιστήμονα Γιώργου Σύρου που έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά. Να σημειώσουμε οτι η οικογένειά του έχει δωρίσει στην μνήμη του αυτόματους απινιδωτές σε δύο σχολεία της Γλυφάδας αλλά και στην ομάδα μας.

Ένας διαγωνισμός ήρθε αργότερα να αλλάξει λίγο το φορτισμένο κλίμα. Μετά από κλήρωση τρεις μικροί μας αθλητές κατέβηκαν απο την κερκίδα για να διαγωνιστούν σε σουτ και να διεκδικήσουν μία φανέλα του Λουκά Μαυροκεφαλίδη αλλά και αναμνηστικά της ομάδας.

Λίγο πριν την απονομή βραβεύτηκαν τρείς αθλητές μας που βοήθησαν τα μέγιστα για ακόμα μια σεζόν. Μια καταπληκτική σεζόν που όμως φαίνεται οτι ήταν η τελευταία τους με σορτσάκι και φανέλα !!! Μεγάλο ευχαριστώ στους Κίμονα Γιοβά, Γιώργο Χάλαρη, Αλέξη Τσακιρίδη.

Μέσα από όλες αυτές τις αξέχαστες στιγμές φτάσαμε στο τελευταίο κομμάτι της γιορτής που όλοι περιμέναμε.
Υπό τους ήχους του “We Are The CHAMPIONS” πραγματοποιήθηκε η απονομή του κυπέλλου στον αρχηγό της ομάδας μας από το μέλος του ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ κύριου Γεώργιου Νικολάκη. Οι τρεις αρχηγοί σήκωσαν την κούπα ψηλά και έδωσαν το σύνθημα για να ξεσπάσουν οι χαρές και τα πανηγύρια….!

Καλή επιτυχία στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ