Νίκη στο πρώτο επίσημο

Η Γλυφάδα ξεκίνησε την νέα αγωνιστική περίοδο με νίκη για τον θεσμό του κυπέλλου.  Σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο κέρδισε τον Ιάσωνα με 49-48.

Να ευχηθούμε καλή χρονιά και υγεία σε όλα τα παιδιά και στην διοίκηση του Ιάσωνα.

ΓΛΥΦΑΔΑ – ΙΑΣΩΝΑΣ 49-48(25-18)

ΓΛΥΦΑΔΑ (Καψιμάλης, Παλτζόγλου) :  Παπαζιάν, Καλάβριας 5(1), Δημητρίου 5, Τσιούμας 15(1), Μαθιουδάκης 6, Γκονουλλού, Χατζηπανάγος, Σερελέας 6, Γρυπάρης 6, Σταχίκας 6(1), Ψάλλης, Παλτζόγλου Α.

ΙΑΣΩΝΑΣ (Μωυσιάδης, Γεροδημος) :  Μουργκής 5, Παζαρας 3(1), Κυριακουλάκος, Μαυρίκος 8(1), Παπαγεωργίου 12, Λασιθιωτάκης 10, Μυστεγνιώτης 2, Κογιώνης 6, Χατζηπαυλίδης, Μαυράκης 2

1 Response

  1. mavroidakos george

    Πρώτη νίκη της χρονιάς σε ένα πολύ ωραίο ματς με ανατροπές στην διακύμανση του σκορ. Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού η ΓΛΥΦΑΔΑ έπαιξε ωραίο μπάσκετ με εξαίρεση το 3o δεκάλεπτο που υπήρξε ένα νεκρό σημείο κ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά με νοοτροπία νικητή μπορέσαμε κ επιστρέψαμε στο ματς παιρνοντας την νίκη μετά τις δύο, κρίσιμες, εύστοχες βολές του Γιάννη Γρυπάρη 16 δευτέρα πριν από το τέλος. Στην τελευταία επίθεση η καλή άμυνα της ΓΛΥΦΑΔΑΣ δεν άφησε τους παίκτες του Ιάσωνα να ευστοχήσουν κ εφυγε με το ροζ φυλλο αγωνα.

    Καλη χρονια κ καλη συνεχεια να εχουμε

Leave a Reply