Πήρε το ντέρμπι στην παράταση

Το ντέρμπι κορυφής κρίθηκε στην πεντάλεπτη παράταση και βρήκε νικητή την ομάδα της ΓΛΥΦΑΔΑΣ. Μέχρι τα μισά του τρίτου δεκαλέπτου ο ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ παίζοντας καλύτερα φάνταζε σαν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το παιχνίδι έχοντας μια διαφορά 13 πόντων. Σε αυτό το σημείο όμως η ΓΛΥΦΑΔΑ ανεβάζοντας την πίεση στην άμυνα και παίζοντας πιο ορθολογικά στη επίθεση κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι και να κλείσει την διαφορά στον πόντο με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν συγκλονιστικό, με τις δύο ομάδες να παλεύουν πόντο με πόντο ριμπάουντ με ριμπάουντ και τελικά να πηγαίνουν το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί η ΓΛΥΦΑΔΑ με μεγαλύτερα αποθέματα πήρε την νίκη που την διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Τερψιθέα.

ΓΛΥΦΑΔΑ – ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 75-65 (καν.αγ. 60-60) (22-31)

ΓΛΥΦΑΔΑ (Καψιμάλης, Παλτζόγλου Γ.): Γιοβάς 12(1), Καλάβριας 7(1), Δημητρίου, Τσιούμας 16(1), Κατσιέρης 3(1), Γουλανδρής, Σπυριδάκης 13, Θεοχάρης 20(1), Βέλιου 2, Λίππας, Παριανός 2, Παλτζόγλου Α.

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ (Κανδύλης, Τιτάκης): Λουκής 3(1), Αντωνάκος 1, Τσομίδης 2, Αντυπάτης 16(1), Αντωνουσάκης, Ρίπης 20, Στεφανής 13(1), Σιρόγλου 10, Μαυροειδάκος, Παραδιάς, Ζήσης.

 

Leave a Reply