ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ Α.Ο.Ν.Α.

Την πρώτη της νίκη πήρε η Γλυφάδα με αντίπαλο τον ΑΟΝΑ στο ΔΑΚ Γλυφάδας για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Μια νίκη αφιερωμένη στους δύο τραυματίες, που η απουσία τους θα είναι ιδιαίτερα αισθητή στην ομάδα για το υπόλοιπο της χρονιάς, Λούγαρη και Καμπούρη.

Τα παιδιά της Γλυφάδας έπαιξαν με αποφασιστικότητα και κατά διαστήματα πολύ ωραίο μπάσκετ ενώ και στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού με μυαλό και πλάνο. Βέβαια δεν έλειψαν τα νεκρά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι που έδιναν το δικαίωμα στα έμπειρους αθλητές του ΑΟΝΑ να επιστρέφουν στην διεκδίκηση της νίκης. Διαστήματα που δείχνουν λογικά για το χρονικό σημείο της σεζόν και τις απουσίες που υπάρχουν αλλά που χρειάζονται δουλειά για να μειωθούν και να εξαλειφθούν.

Πολύ ιδιαίτερη και γεμάτη συναίσθημα η βραδιά και λόγω της παρουσίας στην ομάδα της Αργυρούπολης ενός αθλητή που έδωσε πολλά στην ομάδα και αγαπήθηκε πολύ την περσινή χρονιά του Γιώργου Χάλαρη.

ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΟΝΑ 78-62 (40-28)

ΓΛΥΦΑΔΑ (Καψιμάλης, Παλτζόγλου): Αλβέρτης 6(2), Χαριτωνίδης 2, Γκιουρτζίδης Σ. 12(2), Γκιουρτζίδης Μ. 11(3), Θεοχάρης 13(1), Παρασκευάς 13, Κουτσολιάκος 8, Μουζακιωτης 8, Δρίτσας 3(1), Φουστούκος 2

Α.Ο.Ν.Α. (Αδάμ, Πέρρος): Λουπάσης 2, Ντουλές 9, Αγγλόπουλος 15, Χατζηρόδος, Αδράμης 5(1), Βαρδαβάς 20, Αρκουμάνης 10(1), Χάλαρης 1, Μπατράς, Ψάλτου, Δανατζόπουλος, Φέρτης

Leave a Reply