Σημαντική νίκη στο ΔΑΚ Γλυφάδας

Η ομάδα της Γλυφάδας πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και πήρε σημαντική νίκη απέναντι στον τέταρτο Παννεαπολικό. Το παιχνίδι ξεκίνησε αναγνωριστικά και από τις δύο ομάδες που μέχρι το 5λεπτο πήγαιναν μαζί στο σκόρ. Κάπου εκεί τα παιδιά της Γλυφάδας έσφιξαν την άμυνα, πίεσαν τους φιλοξενούμενους οδηγώντας τους σε βεβιασμένα σούτ και λάθη και άνοιξαν την διαφορά στο τέλος του 10λέπτου στους 9 πόντους. Με τον ίδιο τρόπο συνεχίστηκε και το δεύτερο 10λεπτο με την άμυνα της Γλυφάδας να συνεχίζει να προβληματίζει τους αντιπάλους και το ημίχρονο να κλείνει στους 12 πόντους.  Ένα επιθετικό ξέσπασμα στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου σε συνάρτηση με την σωστή αμυντική λειτουργία και τον καθολικό έλεγχο των αμυντικών ρημπάουντ έφεραν την διαφορά στους 22 και ουσιαστικά κλείδωσαν την νίκη για την Γλυφάδα.

ΓΛΥΦΑΔΑ – ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ  74-56 (43-31)

ΓΛΥΦΑΔΑ (Καψιμάλης, Παλτζόγλου Γ.): Μακρυγιάννης 12(1), Δημητρίου, Παριανός, Τσιούμας 21(3), Τερτίκας 6, Γκονουλλού 6(1), Γρίβας 10(1), Γουλανδρής 2, Γεωργιάδης, Λίππας 10, Δημητρακόπουλος 7, Παλτζόγλου Α.

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ (Κανδύλης, Τιτάκης): Συρόγλου 12, Τσομίδης 2, Λουκής 2, Αντυπάτης 16(1), Αντωνουσάκης, Ρίππης, Δαλμυράς 17(1), Μαυροειδάκος 2, Αντωνόπουλος 2, Παραδιάς, Παππάς, Ζήσης 3.