Δεύτερη σερί νίκη στο ΔΑΚ

Ακόμα μια νίκη για την ομάδα μας, η δεύτερη συνεχόμενη στο ΔΑΚ Γλυφάδας, απέναντι στο πολύ μαχητικό Μοσχάτο. Με, κατά διαστήματα, πολύ καλή εμφάνιση και βγάζοντας στο παρκέ για ακόμα μια φορά ενέργεια και ομαδικότητα, η Γλυφάδα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή φτάνοντας την διαφορά και σε διψήφιες διαφορές από πολύ νωρίς. Ο Λέων έκανε την προσπάθεια του να επιστρέψει στην διεκδίκηση της νίκης στο τέταρτο δεκάλεπτο και εν μέρη τα κατάφερε μειώνοντας στους πέντε πόντους. Τρία όμως μεγάλα σούτ τριών πόντων και κάποιες καλές άμυνες από τα παιδιά της Γλυφάδας έγειραν την πλάστιγγα προς το μέρος τους και έδωσαν την νίκη με 76-59.

ΓΛΥΦΑΔΑ – ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ  76-59 (44-30)

ΓΛΥΦΑΔΑ (Καψιμάλης, Παλτζόγλου): Τάγκαλος 2, Σέιφερ 5(1), Γρίβας 7(1), Καλάβριας 10(2), Γουλανδρής 8, Γκονουλλού 3(1), Μακρυγιάννης 20(3), Μπαντούνας, Κοκαράκης, Λίππας 21(5), Μπενιαμίν, Αποστολίδης.

ΛΕΩΝ (Μεϊμάρογλου, Δημάκης): Κεντικελένης, Μαλτίδης 3, Βρυώνης 9(3), Σανίδης 5, Κραββαρίτης 12, Αλεξίου 1, Γκααφάρ 9, Φέλλας 3(1), Καναρίδης, Νεόφυτος 7(1), Κάππης 10, Ρουμελιώτης.