Δύσκολο διπλό στο Ελληνικό

Η πρώτη νίκη για το 2014 ήρθε στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου εκτός έδρας στο Ελληνικό. Για τρία δεκάλεπτα η Γλυφάδα ήταν καλύτερη και έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι παίζοντας δυνατά στην άμυνα ενώ είχε πλάνο και μυαλό στην επίθεση. Στο τέταρτο δεκάλεπτο όμως όλα άλλαξαν. Το Ελληνικό πιο αποφασιστικό  πίεσε στην άμυνα κέρδισε την μάχη των ριμπάουντ ανανεώνοντας επιθέσεις και έτσι σιγά-σιγά επέστρεψε στην διεκδίκηση της νίκης δίνοντας μια άγρια ομορφιά στο παιχνίδι. Μιά νίκη που τελικά έγειρε προς την μεριά της Γλυφάδας μετά από δύο μεγάλα σουτ και δύο καλές άμυνες στα τελευταία δευτερόλεπτα. Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων για το πολύ ωραίο και δυνατό παιχνίδι που μας πρόσφεραν αλλά και για την αθλητική συμπεριφορά τους παρά την κρισιμότητα και την ένταση του αγώνα.

ΑΕ Σ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΓΛΥΦΑΔΑ 69-73 (25-34)

ΑΕ Σ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ (Νικολαϊδης, Σκόνδρας): Καρασούλας 3(1), Λιακόπουλος, Μουργκής 4, Ζηνέλης 7, Κολοτούρος 8(2), Λεβαδίτης 11(1), Παπαμαρινόπουλος 9, Παντελάκης 5, Μιχαηλίδης 3(1), Γκιουρτζίδης 13(1), Μαρόπουλος, Ανδρεάτος 6.

ΓΛΥΦΑΔΑ (Καψιμάλης, Παλτζόγλου Γ.): Μακρυγιάννης 17(1), Κατσιέρης 12(2), Παριανός, Τσιούμας 14(2), Τερτίκας 2, Γκονουλλού 7(1), Γρίβας 5(1), Γουλανδρής 2, Γεωργιάδης, Λίππας 9(2), Δημητρακόπουλος 5, Παλτζόγλου Α.