Η γιορτή των Ακαδημιών

Μέσα σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, γεμάτη από τις φωνές και τα γέλια των μικρών μας αθλητών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η γιορτή για την λήξη της προπονητικής χρονιάς των Ακαδημιών της ομάδας μας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αγώνα μεταξύ των γονιών των παιδιών της ακαδημίας μας, τα τελικά των διαγωνισμών των σούτ, αλλά και ένα παιχνίδι μεταξύ παλαιών αθλητών των σωματείων ΑΝΟΓ και ΑΙΓΑΙΟΥ, η ένωση των οποίων ίδρυσε τον σύλλογο μας. Να σημειωθεί εδώ οτι ανάμεσα στους “παλαίμαχους”, πρώην συμπαίκτες και προπάντων φίλους το παρόν έδωσαν και οι αθλητές σε εθνικές κατηγορίες Περικλής Δορκοφίκης, Χριστόφορος Στεφανίδης, Σάββας Δορκοφίκης. Για την ιστορία τα παιδιά που αγωνίστηκαν ήταν:

ΑΝΟΓ: Στεφανίδης Χριστόφορος, Αντωνόπουλος Ηρόδοτος, Αντωνόπουλος Φιλήμονας, Δορκοφίκης Περικλής, Δορκοφίκης Σάββας, Μπίλλης Νίκος, Καραμπεσίνης Γρηγόρης, Καψιμάλης Στράτος.

ΑΙΓΑΙΟ (Περαντωνάκης Γιώργος): Παπαδημητρίου Γιάννης, Καρβούνης Χρήστος, Ποντίκης Γιώργος, Μαυράκης Γιάννης, Παλτζόγλου Νίκος, Λιγνός Διονύσης, Πέρρος Άκης, Εκέν Κυριάκος, Καψιμάλης Στράτος.

Η γιορτή μας έκλεισε με τις απονομές στις νικήτριες ομάδες του εσωτερικού τουρνουά της ΓΛΥΦΑΔΑΣ, στους διακριθέντες των διαγωνισμών αλλά και στους παλαιούς αθλητές του ΑΝΟΓ και του ΑΙΓΑΙΟΥ για την προσφορά τους στην ομάδα που όλοι αγαπάμε.

Ευχή όλων να συναντηθούμε πάλι, πολύ περισσότεροι, για μια ακόμα πιο όμορφη γιορτή την επόμενη χρονιά.