Η καινούργια χρονιά μπήκε με δύσκολη νίκη

Στο πρώτο παιχνίδι του νέου έτους και τελευταίο του πρώτου γύρου η Γλυφάδα έκανε τα εύκολα δύσκολα και λίγο έλειψε να χάσει ένα δικό της παιχνίδι. Παρόλο που προηγήθηκε με μεγάλες διαφορές που έφτασαν ακόμα και τους 19 πόντους, στο τέταρτο δεκάλεπτο παραλίγο να κάνει χαρακίρι. Η ομάδα έχασε την συγκέντρωση της, ίσως να θεώρησε ότι τελείωσε το παιχνίδι και ατόνησε στην άμυνα. Έτσι ο Προφήτης βρήκε την ευκαιρία να ροκανίσει την διαφορά, να ισοφαρίσει και να προσπαθήσει για την ολική ανατροπή πηγαίνοντας το μάτς στην κόψη του ξυραφιού. Εκεί στο τέλος όμως τα παιδιά της Γλυφάδας βρήκαν την ψυχραιμία τους, έβαλαν τις βολές και τελικά πήραν μια δύσκολη νίκη με 56-58.

ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ – ΓΛΥΦΑΔΑ 56-58 (20-29)

ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ (Κεφαλίδης, Πασαγιάννης): Μουστάκας 15(1), Μπάναϊ, Λεοντιάδης 3(1), Τριανταφύλλου 15(4), Ξετρίχης, Βουρνάς 6, Μιχαλόπουλος 2, Μπαμπάκος 11, Ντάσκας Τ. 2, Ντάσκας Θ., Μάρης 2.

ΓΛΥΦΑΔΑ  (Καψιμάλης, Παλτζόγλου): Τάγκαλος 1, Σέιφερ 16(4), Μάρας, Καλάβριας 12(3), Γουλανδρής 2, Γκονουλλού 5, Μακρυγιάννης 8, Τζημουράκας 6, Κοκαράκης 2, Λίππας 3(1), Μπενιαμίν 3(1), Στεργίου.