Ιστορική πρόκριση στους 8 του κυπέλλου!!!

Πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα της Γλυφάδας, που πέταξε εκτός συνέχειας του κυπέλλου τον κάτοχο του τίτλου Εθνικό και προκρίθηκε στην οκτάδα. Τα παιδιά της Γλυφάδας φρόντισαν η διαφορά των τριών κατηγοριών που χωρίζει τις δύο ομάδες να μην φανεί ποτέ μέσα στο γήπεδο. Με μεγάλη θέληση πάθος και ενέργεια στην άμυνα προσπάθησαν να περιορίσουν το παιχνίδι και τα όπλα του Εθνικού, ενώ η μεγάλη συγκέντρωση οι καλές επιλογές και η ομαδική δουλειά στην επίθεση έφεραν την νίκη πιο κοντά στην μεριά τους. Στο τέλος η ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό  οδήγησαν την Γλυφάδα σε μια ιστορική επιτυχία. Πρόκριση στους 8 απέναντι στον κάτοχο του τίτλου και σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της  Γ΄Εθνικής. Γιατί η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή……

 

ΓΛΥΦΑΔΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ 84-79 (40-41)

ΓΛΥΦΑΔΑ (Καψιμάλης, Παλτζόγλου Γ.): Γιοβάς 5, Καλάβριας 5(1), Δημητρίου, Τσιούμας 20(1), Κατσιέρης 3, Γουλανδρής, Σπυριδάκης 17(4), Θεοχάρης 17, Βέλιου 13(1), Λίππας, Παριανός 4, Παλτζόγλου Α.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Αναγνωστόπουλος, Λειβάδης): Ταγάρης 4, Φιλίππου 12(1), Παπαδημητρίου, Φούκος 10, Γιανναλέτσος 16, Φωτόπουλος 11(1), Βαμβακάρης 2, Καρυπίδης 9, Φραντζής, Κορακίτης 15(2).

 

 

“Η Γλυφάδα έγραψε ιστορία”

 

“Βόμβα από Γλυφάδα, πέταξε εκτός Κυπέλλου τον Εθνικό!”