Λύγισε στο τέλος η ΓΛΥΦΑΔΑ χάνοντας την πρόκριση για το Final Four του κυπέλλου

Η ομάδα της ΓΛΥΦΑΔΑΣ, αν και τρείς κατηγορίες κάτω από τον πρωτοπόρο της Γ’ Εθνικής ΠΟΛΙΣ, πάλεψε το παιχνίδι, είχε την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση για το Final Four αλλά τελικά έχασε στις λεπτομέρειες….! Με πολύ καλή άμυνα επικεντρωμένη πάνω στα ατού του ΠΟΛΙΣ και χτυπώντας επιθετικά στις αδυναμίες των αντιπάλων κατάφερε στο πρώτο δεκάλεπτο να προηγηθεί ακόμα και με 8 πόντους. Στο δεύτερο δεκάλεπτο κάποιες καταστάσεις αποσυντόνισαν την ομάδα της Γλυφάδας και επέτρεψαν στο έμπειρο Πόλις να μειώσει και να περάσει τελικά μπροστά στο ημίχρονο με 24-28. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να ρίχνουν βάρος στην άμυνα και να εναλλάσσονται στο σκόρ με τελικό νικητή το Πόλις που σε μια-δυό φάσεις στο τέλος είχε περισσότερο καθαρό μυαλό και φρεσκάδα. Έτσι η πολύ ωραία φετινή περιπέτεια της ΓΛΥΦΑΔΑΣ στο κύπελλο σταμάτησε στους 8 και ενώ είχε καταφέρει να αποκλείσει από τον θεσμό ομάδες από ψηλότερες κατηγορίες όπως τον Εθνικό (κάτοχο του κυπέλλου και δεύτερο στην Γ’ Εθνική), τον Ερμή Πειραιά (πρωτοπόρο στην Β’ ΕΣΚΑΝΑ), τον Προφήτη Ηλία (Β’ ΕΣΚΑΝΑ).

ΓΛΥΦΑΔΑ – ΠΟΛΙΣ 52-57 (24-28)

ΓΛΥΦΑΔΑ (Καψιμάλης, Παλτζόγλου Γ.): Κατσιέρης 10, Καλάβριας 2, Δημητρίου 4, Αναστασάκης, Γουλανδρής 1, Γκονουλλού 1, Σπυριδάκης 19(2), Θεοχάρης 13, Βέλιου 2, Λίππας, Παριανός, Παλτζόγλου Α.
ΠΟΛΙΣ (Καλαμπάκος, Σίμος): Μπογδανίδης 5(1), Συγλέτος 3, Καρυδάκος 4, Καραλής 4, Μακρόπουλος 10, Βελιζιώτης 4, Κασπαριάν 4, Λαζαρακόπουλος, Λάμπος 1, Βαμβακάς 12, Τσιμπιράκης, Αγγελόπουλος 10(1).