Μεγάλο διπλό στην Αργυρούπολη

Τα παιδιά της Γλυφάδας κατέθεσαν την ψυχή τους στο κλειστό της Αργυρούπολης και πήραν την νίκη απέναντι στην Ηλεκτρούπολη με 47-61. Ξεπέρασαν τις απουσίες, το σοκ από τον τραυματισμό του Παναγιώτη, τα προβλήματα των τραυματισμών που ταλαιπωρούσαν την ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες, βγάζοντας στο παρκέ πείσμα, πάθος και αθλητικό εγωισμό. Έπαιξαν πολύ δυνατή άμυνα κλείνοντας τους διαδρόμους και αποτρέποντας τα πολλά τρίποντα που συνήθως εκτελεί η Ηλεκτρούπολη, μάζεψαν τα αμυντικά ριμπάουντ και κράτησαν σε χαμηλό νούμερο τα λάθη. Έτσι, παρότι η επίθεση δεν ήταν στην καλύτερη βραδιά της, ήρθε η 18η συνεχόμενη νίκη που φέρνει την ομάδα ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο…! Μια νίκη αφιερωμένη από όλους στον Παναγιώτη Σπυριδάκη.

Ηλεκτρούπολη – Γλυφάδα  47-61 (25-29)

Ηλεκτρούπολη (Καραντζούνης): Φειδάς 13(1), Ριζούλης 2, Βατιμπέλας 2, Μούρτος 2, Γιούργας 6, Σταθόπουλος 5(1), Χατζηγώγος 4, Διακουμάκος 13, Ουζούνης, Μελισσάρης, Κορνιώτης.

Γλυφάδα (Καψιμάλης – Παλτζόγλου Γ.): Πενταγιώτης, Καλάβριας 8, Δημητρίου 7, Τσιούμας 28(4), Γκονουλλού, Μαυροειδάκος, Χατζηπανάγος 2, Σερελέας 11(1), Καρατζάς 1, Σταχίκας 2, Βέλιου 2, Παλτζόγλου Α.