Νίκη στο πρώτο ντέρμπι παραμονής

Στο πρώτο από τα πολλά ντέρμπι παραμονής που θα ακολουθήσουν, η Γλυφάδα κατάφερε να πάρει την νίκη στο ΔΑΚ απέναντι στην μαχητική ΕΑ Νικαίας. Το παιχνίδι ξεκίνησε νευρικά και για τις δύο ομάδες, ήταν κλειστό και πήγε πολύ στην δύναμη με αποτέλεσμα στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου το ακόρ να είναι 12-13 για την Νίκαια. Στο δεύτερο η Γλυφάδα ανέβασε την πίεση στην άμυνα κράτησε τους φιλοξενούμενους μακριά απο το καλάθι και μέσα από την άμυνα βρήκε ρυθμό στην επίθεση ξεφεύγοντας στο σκόρ και κλείνοντας το ημίχρονο με 25-19. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα παιχνίδι για γερά νεύρα καθώς η ΕΑΝ γρήγορα με το ξεκίνημα επέστρεψε στο σκόρ και από εκεί και μετά το μάτς πήγαινε πόντο-πόντο μέχρι τα τελευταία 2 λεπτά όπου ένα επιθετικό ξέσπασμα της Γλυφάδας της έδωσε την νίκη.

ΓΛΥΦΑΔΑ – ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ  59-51 (25-16)

ΓΛΥΦΑΔΑ (Καψιμάλης, Παλτζόγλου Γ.): Μακρυγιάννης 8(1), Κατσιέρης 16(2), Παριανός, Τσιούμας 20(2), Τερτίκας 5, Γκονουλλού 2, Γρίβας 2, Γουλανδρής, Γεωργιάδης, Λίππας, Δημητρακόπουλος 6, Παλτζόγλου Α.

ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ (Αράπης, Λαμπαδάριος): Μαστρογεωργίου, Καρατζής 13, Βελισσαράκος 10(1), Ντώνη 8(2), Ιωαννίδης 3, Μυλωνόπουλος, Μαυρίδης 2, Παναγιωτόπουλος 10(2), Καρτζόγλου 3, Γαλίτης 2, Δημακαρέας.