Νικηφόρο ταξίδι στην Αίγινα!

Στο ανοιχτό της ηλιόλουστης Αίγινας, η Γλυφάδα έδειξε το καλό της πρόσωπο μόνο για ένα ημίχρονο. Ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι προηγούμενη με 0-15 και έδειξε να μην επηρεάζεται από το ανοιχτό γήπεδο μέχρι και την ανάπαυλα του ημιχρόνου που την βρήκε μπροστά στο σκόρ με 21-36. Στο δεύτερο όμως ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν. Έλειπε η συγκέντρωση, οι καλές επιλογές και η υπομονή στην επίθεση, ενώ στην άμυνα εμφανίστηκε μια αδικαιολόγητη χαλάρωση. Έτσι ο Σαρωνικός βρήκε την ευκαιρία να επιστρέψει στο παιχνίδι και να διεκδικήσει την νίκη στα τελευταία 2 λεπτά. Σε εκείνο το σημείο όμως, δύο καλές άμυνες απο τα παιδιά της Γλυφάδας (ένα κλέψιμο και ένα μπλόκ) κλείδωσαν την νίκη.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΓΛΥΦΑΔΑ 57-66 (21-36)

Σαρωνικός (Παλαιοχωρίτης, Ρετσινάς): Σπαρής, Ξυδέας, Παπαδόπουλος 16, Σολωμός, Βουλγαράκης 2, Μπήτρος 13, Ψωμιάδης 8, Τζίτζης 8, Τσοτσορός, Μπάλλιας 10, Βουβάκης.

Γλυφάδα (Καψιμάλης, Παλτζόγλου Γ.): Μαυροειδάκος 3(1), Καλάβριας 25(3), Δημητρίου 6(2), Πενταγιώτης, Καρατζάς, Γκονουλλού 1, Χατζηπανάγος 2, Σπυριδάκης 18, Σερελέας 5, Βέλιου 4, Σταχίκας 2, Παλτζόγλου Α.