Ξεκίνησε με νίκη την νέα αγωνιστική χρονιά

Ξεκίνημα με νίκη για τις αγωνιστικές υποχρώσεις της νέας χρονιάς για την Γλυφάδα. Για τον θεσμό του κυπέλλου και την πρώτη του φάση η Γλυφάδα κέρδισε τον Ατρόμητο Πειραιά στο ΔΑΚ Γλυφάδας χωρίς όμως να δείξει έτοιμη για το νέο πρωτάθλημα. Μπήκε πολύ μουδιασμένα, χωρίς μεγάλη συγκέντρωση και διάθεση στην άμυνα και δίχως υπομονή στην επίθεση, με αποτέλεσμα να κυνηγάει το σκόρ σε όλο το πρώτο μισό του παιχνιδιού και να κλείνει το ημίχρονο στο -12. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε αποφασισμένη, έπαιξε επιθετικά στην άμυνα, έβγαλε ενέργεια και μυαλό στην επίθεση και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι από το τρίτο κιόλας 10λεπτο με επιμέρους σκόρ 21-01!

ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  54-47 (20-32)

ΓΛΥΦΑΔΑ (Καψιμάλης, Παλτζόγλου): Τάγκαλος, Κατσιέρης 7(1), Σέιφερ 19(2), Καλάβριας 3(1), Τερτίκας 2, Γκονουλλού 5(1), Μακρυγιάννης 6, Τζημουράκας 4, Κοκαράκης 2, Λίππας, Μπενιαμίν, Μπαντούνας 6.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Αυγουστίδης, Αγγελετάκης): Γκάνης, Μιχαλακάκος 1, Γιαννακόπουλος 7, Γεραμάς, Εμμανουηλίδης, Μηνογιάννης 7, Μουσουλής 4, Αντωνίου 12(1), Μίζης 10, Καραντζής, Κασδαγλής, Κλούτσος 6(1).