Πρωταθλήτρια η Γλυφάδα!

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος  της Δ’ ΕΣΚΑΝΑ πανηγυρίζει σήμερα η Γλυφάδα καθώς κέρδισε το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη, τερμάτισε πρώτη και επιστρέφει στην Γ’ ΕΣΚΑΝΑ. Tο υπόλοιπο του παιχνιδιού με τον ΓΑΣΕ (Τετάρτη στις 21:οο στο ΕΑΚ) που διεκόπη λόγω του τραυματισμού του Π. Σπυριδάκη δεν θα γίνει λόγω αδυναμίας του ΓΑΣΕ και έτσι η Γλυφάδα το κερδίζει με 20-0.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στη πρωτοπορία του σκόρ, και τελικά τα πάντα να κρίνονται στην λεπτομέρεια στα τελευταία 2 λεπτά του αγώνα.

Μια μεγάλη επιτυχία για την Γλυφάδα, η οποία ήρθε μέσα από την ομαδικότητα, την σκληρή δουλειά, την ομόνοια και το οικογενειακό δέσιμο της ομάδας.  Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους  τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας, κυρίως στους αθλητές, αλλά και στους προπονητές, στην διοίκηση, στους φίλους και γενικότερα σε όλους τους ανθρώπους που ήταν κοντά στην ομάδα και αγωνίστηκαν για να έρθει η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

Άρης – Γλυφάδα  50-57 (26-19)

Αρης (Ξαγοράρης): Γιαχαλής 16(3), Οικονόμου, Παπαδάτος 4, Αρφαριώτης, Μαρώσης 2, Μωραϊτης 4, Σπονδυλίδης 2, Ρόβης 5, Παπαδημητρίου, Πιτυκάκης, Σταυρίδης 17(3), Μαραντής, Μορφόπουλος.

Γλυφάδα (Καψιμάλης, Παλτζόγλου): Μαυροειδάκος 3(1), Καλάβριας 9(2), Δημητρίου 4, Τσιούμας 27(1), Γκονουλλού, Παπαζιάν, Μαθιουδάκης, Σερελέας 3, Καρατζάς 8, Σταχίκας, Βέλιου 1, Παλτζόγλου Α. 2.