Πύρειος νίκη στο ΔΑΚ Γλυφάδας επί της Δάφνης

Ακόμα μία νίκη, ακόμα δύο βαθμοί στην προσπάθεια της Γλυφάδας για την άνοδο, όμως,  ακόμα ένας τραυματισμός για την ομάδα που πλέον θυμίζει νοσοκομείο! Μετά τους Τσιούμα και Γιοβά που μόλις επέστρεψαν, τους Θεοχάρη και Κατσιέρη που τραυματίστηκαν την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του Σπυριδάκη στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης. Τίποτα όμως δεν πτόησε τα παιδιά της Γλυφάδας, που καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα και βγάζοντας ομαδικότητα στην επίθεση δεν έδωσαν καμία ελπίδα στην Δάφνη για την νίκη. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στους “μικρούς” της ομάδας που έγιναν ξαφνικά “μεγάλοι” βγάζοντας πάθος, ενέργεια, δύναμη και πολύ μπάσκετ πάνω στο παρκέ.

ΓΛΥΦΑΔΑ – ΔΑΦΝΗ 78-57 (37-21)

ΓΛΥΦΑΔΑ (Καψιμάλης, Παλτζόγλου Γ.): Γιοβάς 3, Καλάβριας 9(1), Δημητρίου, Τσιούμας 29(6), Αναστασάκης, Γουλανδρής 2, Γκονουλλού 10(1), Σπυριδάκης, Βέλιου 10, Λίππας 8(1), Παριανός 2, Παλτζόγλου Α. 5.

ΔΑΦΝΗ (Καλαμπόγιας): Βίλιας, Μπάκας 10, Κατσαρός 10, Σωτηρόπουλος 17(1), Λεβαδίτης 4, Σούργιας, Χαιρόπουλος, Χατζηνάνος 3(1), Κακαράντζας 10, Βιτσεντζάτος 1, Τσιριγώτης 2.