ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΧΡΟΝΙΑ

Με μια ήττα, μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, έκλεισε η χρονιά για την Γλυφάδα και με την πικρία ότι στις λεπτομέρειες χάθηκε η 5άδα και η είσοδος στα play-off.

Όμως η χρονιά ήταν πολύ καλή για την ομάδα και κρίνεται επιτυχημένη. Η Γλυφάδα όντας νεοφώτιστη στην κατηγορία πέτυχε εύκολα τον αρχικό της στόχο, την σωτηρία, και προσπάθησε για την υπέρβαση δίχως να τα καταφέρει στις λεπτομέρειες.

Κατάφερε όμως, κατά γενική ομολογία, να παίξει πολύ ωραίο μπάσκετ, να εντάξει τους πολλούς νεαρούς της αθλητές στην ομάδα, στην φιλοσοφία της και να τους δώσει αγωνιστικό ρόλο στην πρώτη κατηγορία. Κατάφερε να κερδίσει πολλούς φίλους στην κερκίδα και να τους κρατήσει κοντά της μέχρι το τέλος.

Κέρδος μεγάλο και σημαντικότερο από όλα οι δυνατές φιλίες, οι σχέσεις ζωής, οι εμπειρίες και τα μαθήματα που διαμόρφωσαν καλύτερες προσωπικότητες και τέλος οι στιγμές χαράς, λύπης, οι σκαλισμένες για πάντα στο μυαλό εικόνες, τα έντονα συναισθήματα που μόνο το μπάσκετ σου χαρίζει απλόχερα.

Όλα τα ωραία όμως έχουν και ένα τέλος!

Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη και την αγάπη που μας δώσατε.

 

ΓΛΥΦΑΔΑ – ΕΥΡΥΑΛΗ  66-69 (34-39)

ΓΛΥΦΑΔΑ (Καψιμάλης, Παλτζόγλου): Τζοβάρας, Γουλανδρής, Μαυροειδάκος, Λίππας, Μαραγκόπουλος 12(1), Θεοχάρης 22(1), Σερελέας, Χάλαρης 4(1), Κουτσολιάκος, Γκιουρτζίδης Σ. 15(1), Γκιουρτζίδης Μ. 11(2), Λούγαρης 2

ΕΥΡΥΑΛΗ (Τασιόπουλος, Κωνσταντής): Συγλέτος, Κακαβάς Π. 10(1), Κόκκινος 24(2), Ψυχογιός 12(4), Παρασκευόπουλος 2, Κασπαριάν 7, Λυγγερίδης, Βλάχος 7(1), Μπούτος 7(1)