ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Το ΔΣ και ο αθλητικός σύλλογος της ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΣ ευχαριστεί τον Δήμαρχο κ. Παπανικολάου Γιώργο και όλη την δημοτική αρχή του Δήμου Γλυφάδας για ένα πολύ σπουδαίο έργο που ολοκληρώνει τον αθλητικό χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου και μαζί με τις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις δομούν μία ενιαία λειτουργική ενότητα, ικανή να φιλοξενήσει ένα μεγάλο αριθμό αθλητών και αθλημάτων.

Ένα σύγχρονο κλειστό γήπεδο (τύπου μπαλόνι) με παρκέ, ανάμεσα στο κλειστό μπάσκετ και το κολυμβητήριο, κάτω από τα δέντρα, στην θέση που τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρισκόταν ένα κατεστραμμένο ανοιχτό γήπεδο. Μία όμορφη προσθήκη που δημιουργεί ένα απόλυτα σύγχρονο αθλητικό πολυχώρο, υψηλότατου επιπέδου για κάθε εποχή του χρόνου.

Ένα έργο που το περιμέναμε πολύ καιρό, για να στεγάσει τις ανάγκες και τα όνειρα εκατοντάδων παιδιών, να τους εξασφαλίσει ιδανικές συνθήκες προπόνησης, πάνω σε καλής ποιότητας παρκέ που θα προστατέψει τα πόδια τους από τα τσιμέντα. Μακριά από το κρύο του χειμώνα, τις αναβολές προπονήσεων και αγώνων λόγω βροχής και από τον επικίνδυνο καλοκαιρινό ήλιο. Μια αθλητική εγκατάσταση που δίνει στον αθλητή την ευκαιρία να βελτιωθεί μέσα σε ένα ιδανικό περιβάλλον για τον οργανισμό του, ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.

Ένα ασφαλές γήπεδο που δεν θα χρειάζεται να πηγαίνουν καθημερινά οι προπονητές να μαζέψουν τις σύριγγες που ξεμείναν από την χρήση κάποιων το προηγούμενο βράδυ, τα πεταμένα σπασμένα μπουκάλια από τα ποτά κάποιας παρέας, να σκουπίσουν το ρετσίνι, τις κάμπιες και τις πευκοβελόνες από τα πεύκα.

Ευχαριστούμε ακόμα μια φορά για την ευκαιρία στην άθληση και για την υποστήριξη των ονείρων των παιδιών.